Strandgårdens køkken er generøst med enkle autentiske retter, som de fleste kender. Vi er inspireret af vores barndoms erindringer og madretter fra Indien og Middelhavet, skabt i økologisk, sund plantebaseret form. Vi laver også helende juicer og uimodståelige kager. Forskellige menuer til retreats og arrangementer, er tilpasset årstidens grøntsager.
- Når du lejer Strandgården med kok, er det med en allerede fastlagt menu som aftales senest to uger før dit arrangement. Hvis du har særlige ønsker, finder vi ud af det sammen.
- Der vil være snacks ved ankomst, om eftermiddagen og lørdag eftermiddag en hjemmebagt lækker kage.
- Ved længere retreat fx. en uge, serveres to eller tre kager.
- Hvis du ønsker en særlig kage, fx en raw kage, kan det tilkøbes.
- Der er fri kaffe og te.
- Fløde, smør og ost er plantebaseret.
- Ekstra snacks kan bestilles mod gebyr.
Eksempel på en weekend menu
Tema: marokkansk, indisk, asiatisk, middelhavs og dansk mad
Fredag
Ankomst
Te, kaffe, frugt og brød med smør og marmelade.
Aftensmad
Suppe eller anden gryderet med salat og tilbehør
Lørdag
Morgenmad
Morgengrød med tilbehør. Frugt, juice, yoghurt, boller, smør, ost og marmelade
Frokost
Varme proteinrige retter: indisk mad, bønnegryde, quinoa gryde, linser, curry, bagte rodfrugter, bøffer og varme salater. Hver frokost inkluderer friske salater og tilbehør.
Eftermiddag
Kaffe og te med hjemmelavet kage. Det kan være gulerodskage, æblekage, chokoladekage, squashkage eller lignende.
Aftensmad
Suppe med brød, ristede kerner og andet tilbehør.
Søndag
Morgenmad
Morgengrød med tilbehør. Frugt, juice, yoghurt, boller, smør, ost og marmelade
Frokost
Varme proteinrige retter: indisk dal, bønnegryde, quinoa gryde, linser, curry, bagte rodfrugter, bøffer, deller og varme salater. Hver frokost inkluderer altid skønne, friske salater med tilbehør.
Vi glæder os til at berige din gane med velsmagende mad.
Velkommen til Strandgårdens køkken.